preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ljudevita Gaja Zaprešić

Vijesti

KULTURNA I JAVNA DJELATNOST U PRVOM POLUGODIŠTU ŠK.GOD.2019./2020.

Autor: Jelena Matučec, 12. 12. 2019.

Početkom nove nastavne i školske godine već tradicionalno kreću i terenske nastave. Prvi su išli učenici sedmih razreda, 30. rujna 2019. u Samobor i Adrenalinski park, a već prvog listopada put Ščitarjeva zaputili su se učenici petih razreda sa svojim razrednicima. Ove su godine naši osmaši ponovno posjetili Liku, tj. Smiljan, rodnu kuću Nikole Tesle te Gospić, a put Like, točnije Krasnog uputili su se i učenici šestih razreda i posjetili noviju atrakciju Kuću Velebita te Krasno i rijeku Gacku. Treću su razredi krajem listopada bili na terenskoj nastavi u Laduču na imanju Mont Antonio dok su četvrti razredi u dvama terminima obišli Autokuću Rimac i imali priliku vidjeti kako nastaju poznata električna vozila u našem susjedstvu.

 

POSJETI KAZALIŠTU

U listopadu su učenici krenuli u kazališta te su sedmaši u Žar ptica gledali novu predstavu za adolescente „Ako kažeš, gotov si“, a u istom su kazalištu šestaši gledali „Kraljević i prosjak“. 23. su listopada učenici drugih razreda posjetili kazalište Trešnja i gledali predstavu „Pipi Duga Čarapa“, a Žar ptica su ponovno u studenome posjetili učenici petih razreda i gledali „Mrvice iz dnevnog boravka“, a učenici četvrtih razreda gledali su predstavu „Družba Pere Kvržice“, a nakon predstave obišli su groblje Mirogoj.

Planirani književni susret prvašića s književnicom Jadrankom Čunčić-Bandov je otkazan kao i kino za učenike osmih razreda.

  1. je prosinca 2019. u školi upriličen Medni dan za učenike prvih razreda.
Pristup e-Dnevniku

Digitalni školski list

Školski kurikulum
UPIS U 1.r.
Informacije

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Korisni linkovi
Sigurnost djece

Satnica

CMS za škole logo
Osnovna škola Ljudevita Gaja Zaprešić / Ljudevita Gaja 2, HR-10290 Zaprešić / os-ljudevita-gaja-zapresic.skole.hr / ured@os-ljudevita-gaja-zapresic.skole.hr
preskoči na navigaciju