preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ljudevita Gaja Zaprešić

 > Naslovnica
Vijesti

Natjecanja i veliki uspjesi naših učeika

Autor: Kristina Jovanović, 3. 3. 2017.

Krajem siječnja i tijekom veljače već uobičajeno, sukladno kalendaru, traju školska i županijska natjecanja po predmetima. Iznimna nam je čast i ponosimo se svakim učenikom i njegovim mentorom koji se natječu, bilo u znanju, bilo u sportskim aktivnostima ili umjetničkom izričaju.

Škola smo od 848 učenika različitih profila i interesa, učenika koji doprinose radu i uspjehu ove škole zajedno s onima koji ih vode i podržavaju u tome, njihovim učiteljima i, naravno, roditeljima.

Svaki je uspjeh važan i potrebno ga je istaknuti na svim razinama.

Ponosni smo što je naš školski digitalni list „Sjeverac“ po treći put predložen za državnu smotru LIDRANO. List nam je „klasa optimist“ prema riječima članova komisije sastavljene od mnogih poznatih i cijenjenih novinara i ljudi iz novinarstva.

List je odraz rada i truda, ne samo polaznika Novinarske grupe, već svih onih koji svojim radom, rezultatima i vrijednim projektima doprinose napretku naše škole i time obogaćuju stranice Sjeverca. To i jeste cilj školskog lista – biti ogledalo rada školske zajednice i sredine u kojoj ona djeluje.

Svatko tko uđe u školu može se uvjeriti u šarolikost i raznovrsnost boja, likova i raznolikih tehnika radova koja nastaju u učionici likovne kulture pod vodstvom naših profesorica. Kao najviše priznanje i dokaz rada i truda, poziv je na državnu smotru likovnih radova LIK 2017., a našu će školu predstavljati učenik 5.c razreda Matej Singh Lacko s mentoricom Ivom Ćurić, prof.likovne kulture. Čestitke Mateju na ovako velikom uspjehu jer biti predložen za državno natjecanje među toliko kandidata zaista je za svaku pohvalu! Osim Mateja na županijskoj će razini biti izložen rad Lovre Sabljaka iz 6.c razreda, mentorice Sanje Nogić Benčić, prof.likovne kulture. Tehnika u kojoj su se natjecali bila je fotografija na temu“ Poticaj – ritam svjetla, ritam boje“.

Čestitamo i našoj učenici Tonki Doko iz 5.e razreda koja je odabrana za sudjelovanje na ovogodišnjoj Školi stvaralaštva „Novigradsko proljeće“. Biti odabran među osnovcima iz cijele države, velika je stvar, ali naša je Tonka već poznata kao prava „majstorica“ na različitim umjetničkim područjima. Gluma, pisanje, sudjelovanje na LIDRANU, pohađanje raznovrsnih radionica i glumačkih tečajeva, glavna uloga u predstavi „Pepeljuga“ Zaprešićkog kazališta za mlade, sve su to postignuća kojima se Tonka može ponositi. A 10 joj je godina tek …. Želimo joj puno uspjeha u svemu što radi i ne samo njoj, već i svima koji se trude, rade, vježbaju, uče i ponosno predstavljaju ime naše škole.

Rezultate svih natjecanja možete pogledati na našoj mrežnoj stranici u rubrici „Natjecanja“.

Još jednom svim učenicima želimo puno uspjeha u daljnjim natjecanjima i u onome što rade zajedno sa svojim učiteljima, uz potporu svojih roditelja i cijele škole.

Nietzhe je rekao u jednoj od svojih misli da „Onaj koji je postigao uspjeh puno je radio, mnogo se smijao i jako je volio“ pa vodeći se njegovom mišlju,upravo to bi i trebala biti nit vodilja svakog učenika – trud i rad uz puno smijeha i pozitive zasigurno donose uspjeh!
E-tečajevi za škole
25.01.2021.
HITNO Radovi na elektricnom sustavu u cvoristu u Osijeku
Postovani, Zbog problema s napajanjem elektricnom energijom u nasem cvoristu u Osijeku, veceras 25. sijecnja 2021. oko 22 sata ce se vrstiti radovi na provjeri sustava za napajanje eleltricnom energijom. ... The post HITNO Radovi na elektricnom sustavu u cvoristu u Osijeku appeared first on CARNET .

Portal za škole - Nastavnici
22.01.2021.
Javno savjetovanje o Nacrtu Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o napredovanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama i učeničkim domovima
Ministarstvo znanosti i obrazovanja otvorilo je javno savjetovanje o Nacrtu Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o napredovanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama i učeničkim domovima.


Portal za škole - Razredna nastava
20.01.2021.
Počela je online nastava - u pomoć stižu e-Škole digitalni sadržaji
U prvom smo tjednu nastave nakon zimskih praznika i ona se u najvećoj mjeri odvija online. Bez obzira na to nedostaje li vam samo miris krede na školskoj ploči, jutarnji žamor dok djecu pratite do vrata škole ili već pomalo zazirete od distanciranosti ekrana i sučelja digitalne okoline, CARNET-ovi e-Škole digitalni sadržaji za učenje i poučavanje tu su upravo da vam olakšaju online učenje i poučavanje te ga učine jednostavnijim, zanimljivijim i kreativnijim.

Portal za škole - Predmetna nastava
21.01.2021.
IKT projekt u Katoličkoj osnovnoj školi Šibenik
Iako je prošlo božićno vrijeme, autorica smatra da nikad nije kasno za dijeljenje primjera dobre prakse. Ovog Došašća učenici 3. a razreda Katoličke osnovne škole u Šibeniku, s učiteljicama Ines Baljkas Nakić i Julijom Crnogaća, odlučili su se na provedbu zanimljivog projekta.


Tražilica
Digitalni školski list

Pristup e-Dnevniku

Školski tableti
Školski kurikulum
Informacije

UPIS U 1.r.
Sigurnost djece

Satnica
 
Smjena A
       
1. 7:45 - 8:25
2. 8:30 - 9:10
3. 9:20 - 10:00
4. 10:10 - 10:50
5. 10:55 - 11:35
6. 11:40 - 12:20
7. 12:25 - 13:05
 
Smjena B
       
0. 13:05 - 13:45
1. 13:45 - 14:25
2. 14:30 - 15:10
3. 15:20 - 16:00
4. 16:10 - 16:50
5. 16:55 - 17:35
6. 17:40 - 18:20
7. 18:25 - 19:05
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Ljudevita Gaja Zaprešić / Ljudevita Gaja 2, HR-10290 Zaprešić / os-ljudevita-gaja-zapresic.skole.hr / ured@os-ljudevita-gaja-zapresic.skole.hr
preskoči na navigaciju