preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ljudevita Gaja Zaprešić

 > Naslovnica
Vijesti

OBAVIJEST RODITELJIMA O E-DNEVNIKU

Autor: Irma Boršić, 24. 9. 2014.

eDnevnik

informacije za roditelje

 

 

> PRISTUP UČENIKA OCJENAMA U E-DNEVNIKU

Učenici koji nisu još dobili svoje podatke (korisničko ime i lozinka) dobit će ih od svog razrednog učitelja (razredna nastava) ili razrednika (predmetna nastava). Svoje ocjene mogu pratiti preko web stranice:

 

https://ocjene.skole.hr/pocetna/prijava/ucenici

 

> AKO RODITELJI ŽELE MOGUĆNOST DOBIVANJA OBAVIJESTI U VEZI IZOSTANAKA DJETETA

Potrebno je dati e-mail učitelju na koji će se slati obavijesti. Učitelj/ica će unijeti e-mail u sustav te odobriti tu mogućnost.

 

Automatske obavijesti se šalju svakog dana u 9 sati ujutro - izostanci učenika iz prethodnog dana ukoliko je učenik izostao.

 

> AKO RODITELJI ŽELE PRISTUP E-DNEVNIKU PREKO E-GRAĐANIN

Roditelj mora otići u FINU sa svojim osnovnim podacima (i OIB-om) te će dobiti korisničko ime i šifru. Učitelju/ici moraju dati svoj OIB. Roditelji mogu ocjene gledati na niže napisanoj web stranici.

 

https://ocjene.skole.hr/pocetna/prijava/roditelji

 

Iz pedagoških razloga, ocjene se prikazuju s vremenskim odmakom od 48 sati.


> RODITELJI E-DNEVNIKU MOGU PRISTUPITI I UZ POMOĆ KORISNIČKIH PODATAKA ZA SERVIS HRVATSKE POŠTE – EPOŠTA

Više informacija o servisu ePošta možete pronaći na www.eposta.hr, podrska@eposta.hr ili na broju 072 500 501.
E-tečajevi za škole
23.03.2011.
Novosti o održavanju online tečajeva uz podršku online mentora
U skladu s novim razvojnim aktivnostima i u cilju razvoja novih usluga namijenjenih CARNetovim korisnicima, CARNetov edukacijski centar od kalendarske godine 2011. prestaje s pružanjem usluge održavanja online tečajeva uz podršku mentora.

Portal za škole - Nastavnici
24.01.2019.
Produžen je rok Javni poziv za prijavu škola domaćina za Državna natjecanja učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia u školskoj godini 2018./2019.
U sklopu ESF projekta "Promocija učeničkih kompetencija i strukovnog obrazovanja kroz strukovna natjecanja i smotre" Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih raspisala je Javni poziv za prijavu škola domaćina za Državna natjecanja učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia u školskoj godini 2018./2019.


Portal za škole - Razredna nastava
24.01.2019.
Webinar „Korištenje platforme Europeana u obrazovne svrhe“
U četvrtak, 24. siječnja2019. godine, u organizaciji European Schoolneta održat će se webinar na hrvatskom jeziku pod nazivom „Korištenje platforme Europeana u obrazovne svrhe“. Webinar će voditi prof. Ivana Štiglec, Europeana nastavnik ambasador za Hrvatsku.

Portal za škole - Predmetna nastava
15.01.2019.
Erasmus + projekt „Inovativni pristupi učenju i poučavanju za školu budućnosti „
Osnovna škola don Lovre Katića iz Solina uspješno je 2017. godine, podnijela prijavu za sudjelovanje u  Erasmus + projektu "Inovativni  pristupi učenju i poučavanju za školu budućnosti" ključna aktivnost 1 područje osnovnog obrazovanja u trajanju od dvije godine.  


Pristup e-Dnevniku

Digitalni školski list

Okvirni vremenik

Školski kurikulum
Informacije

Tražilica
Korisni linkovi
Sigurnost djece

 

CMS za škole logo
Osnovna škola Ljudevita Gaja Zaprešić / Ljudevita Gaja 2, HR-10290 Zaprešić / os-ljudevita-gaja-zapresic.skole.hr / ured@os-ljudevita-gaja-zapresic.skole.hr
preskoči na navigaciju