preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ljudevita Gaja Zaprešić

 > Naslovnica
Vijesti

DRAGI NAŠI OSMAŠI!

Autor: Kristina Jovanović, 26. 6. 2020.

Uvijek dođe taj dan...
Od malih veselih glavica koje nas s velikim očima gledaju u klupama 1.razreda, do stasalih, mladih ljudi koji nakon osam godina napuštaju svoje gnijezdo.
Poseban je osjećaj imati čast i biti dijelom odgoja i osnovnog obrazovanja svakog djeteta naše škole. Postaju naša djeca, postaju neizostavni dio naše školske zajednice i trudimo se, u suradnji s roditeljima, biti najbolji vodič, usaditi im temelje, ne samo znanja, već i prilagodbe, ponašanja, druženja i međusobnih odnosa. Pripremamo ih za daljnje životne izazove, dajemo najbolje što znamo i možemo, nekad na tom putu i griješimo, ali vjerujemo da će se svatko od njih uvijek rado sjetiti svoje osnovne škole. Draga generacijo osmaša 2019./2020., završavate osnovnu školu u posebnim uvjetima, ne možemo se od vas oprostiti na uobičajeni način, ali ove godine ništa nije ni bilo uobičajeno.
Volimo vas i želimo vam sreću, pamet i znanje! Poštujte druge, prihvaćajte različitosti i izgradite nam bolji, zdraviji svijet. Mi znamo da vi to možete!

Vaša vam je osnovna škola uvijek otvorena, kad god želite, dođite, bilo u posjet, bilo po pomoć, savjet, prijateljsku riječ, jer i vi ste ovdje ostavili trag i uvijek ćete biti dio nas!

                                                               Uvijek vaša,  OŠ Ljudevita Gaja!

 
Pristup e-Dnevniku

Digitalni školski list

Školski kurikulum
UPIS U 1.r.
Informacije

Tražilica
Korisni linkovi
Sigurnost djece

Satnica

CMS za škole logo
Osnovna škola Ljudevita Gaja Zaprešić / Ljudevita Gaja 2, HR-10290 Zaprešić / os-ljudevita-gaja-zapresic.skole.hr / ured@os-ljudevita-gaja-zapresic.skole.hr
preskoči na navigaciju